Wednesday, November 28, 2007

Nuante si culori

"Uneori isi dorea cu disperare sa faca dragoste. Nu stia cum era. Isi dorea foarte mult ca atunci cand cineva era in ea sa simta ca il iubeste. Sexul era ok, dar putea sa faca oricand, cu oricine. Nu ii paacea pentru ca avea nuante, era mereu colorat, prea obositor pentru ea sa se detaseze atat de mult. Nu ii mai placea sa faca sex pentru ca nu mai prezenta nimic nou pentru ea. Era bine, fizic vorbind, dar era ca dusul sau ca spalatul pe dinti, ceva ce trebuia facut cu regularitate. Un fel de program matinal. Renuntase sa se mai culce cu ultima persoana tocmai pentru ca nu mai simtea nimic, nici macar emotia la gandul ca va fi cineva langa ea. Nu se mai multumea cu ceva atat de frivol. Voia ca atunci cand musca pielea unui baiat, sa stie ca il iubeste, sa stie ca nu se poate mai bine de atat, sa stie ca e totul clar, alb sau negru. Nu mai voia baieti care nu inteleg ca ea nu se ataseaza asa de usor cum ar crede ei, nu mai voia partide pe fuga si prezervative luate in ultimul moment. Nu mai voia sa fie asa indiferenta si sa aiba accese de furie inabusite in timp ce facea sex. Voia sa se indragosteasca si sa faca dragoste.Nu fusese niciodata persoana cea mai calda din lume, nu ii placea apropierea de oameni, se speria cand cineva intra in spatiul ei personal si ura ca lumea straina sa o atinga. De fapt, ura strainii. Dar isi dorea cu disperare sa se apropie de cineva atat de mult incat sa il lase sa faca ce vrea din ea si, mai ales, din sufletul ei. Nu voia jocuri, probleme, scenarii, nu voia complicatii si replici de clasa a doua, voia sa iubeasca, clar si simplu. Doar atat..restul ar fi venit de la sine."

1 comment:

little sue said...

cunosteam aceste persoane..si inainte si dupa...si ascultam si nu intotdeauna era bine ce spuneam, pentru ca ce mai conteaza cand faci ceea ce simti..,,in nuante si culori"ca doar asta e viata noastra,nu neaparat in alb si negru...fiecare cauta sa se refugieze undeva, langa cineva,cand este acolo..poate nu e cea mai nimerita persoana, desi in acel moment pare singura existenta..dar la un moment dat te vei trezi..yackk,reality really bites..dar nu intodeauna...hai sa ne mintim cat putem ca tot ne vom da seama pana la urma ce vrem si langa cine vrem sa ne trezim...
cele doau persoane.erau una si acceasi..dar nu si dadeau seama una de cealalta...hai sa ne refugiem pentru o secunda in ceea ce avem ca se ne dam seama dupa de..exact ceea ce vrem...it's really you my dear..